Az én történetem:

Sok szempontból szerencsésnek mondhatom magam, ezek közül az egyik legfontosabb talán az, hogy már igazán kiskorom óta, 5 éves koromtól kezdve szerves része volt a sport az életemnek. A szüleim mindig is ragaszkodtak ahhoz, hogy legyen a mozgás a mindennapjaink része és tanuljunk meg csapatban, közösségben teljesíteni. Számtalan sportot kipróbáltam, emellett pedig 15 éven át akrobatikus rock and roll versenyző (majd később edző) voltam, így sikerült kellő testtudatot, kitartást és csapatszellemet elsajátítanom.

Az edzések és mozgás mellett a családban nagy hangsúlyt kapott az egészséges életmód többi alappillére is, mint az egészséges táplálkozás, minőségi alvás és pihenés és persze a barátokkal, programokkal való mentális feltöltődés.

Azt gondolom, hogy aki ezt a csomagot kapja meg gyermekként, tagadhatatlan előnnyel indul az életnek, de azt is vallom, hogy sosincs túl késő új szokásokat és életmódot kialakítani, és nem ragadhatunk a múltban a környezetünk és neveltetésünk örök áldozataként.

Ezután az egészséggel és a sporttal való kapcsolatom évről évre egyre szorosabbá fonódott, az igazi áttörés pedig néhány éve kezdődött, amikor igazán fejest ugrottam az egészség és az edzés világába, majd azon kaptam magam, hogy másról sem tudok beszélni a barátaimnak és családtagjaimnak, végül pedig minden ismerősöm engem faggatott csodaszerekről és életmegváltó tippekről.
Ekkor tudatosult bennem, hogy a sok éves kutatással, kísérletezéssel és kíváncsisággal nem csak saját magamat tudom segíteni, de sok hozzám hasonló lány és nő (vagy akár férfi) is hasznosulhat a belefektetett óráimból.
Már évek óta szivacsként gyűjtöm a kifogyhatatlan tudást, és most láttam elérkezettnek az időt arra, hogy már saját tapasztalataimmal kiegészítve, saját magam képére átformálva visszaadjam ezt azoknak, akik az én akkori tudásszomjammal felruházva vágnak bele a kutatásba! Igyekszem a lehető legegyszerűbben, azonnal beépíthetően és a realitás talaján maradva támogatni Téged az egészséges életmódhoz vezető úton!
Miért vágtam bele?
Hiszem, hogy sem a karrieredben, sem a társas kapcsolataidban nem érhetsz el fenntartható és kimagasló sikereket, ha közben a testi-lelki egészségeden nem dolgozol nap mint nap. És mivel ez egy soha véget nem érő, sokszor kihívásokkal teli munka, meg kell találni azokat a szokásokat és mechanizmusokat, amelyek tökéletesen illeszkednek a személyiségedhez, az időbeosztásodhoz és a preferenciáidhoz.
A sok kutatással és tapasztalással töltött éveim során mindig a kíváncsiság és a legjobb módszer megtalálása hajtott, miközben egyre inkább körvonalazódott bennem, hogy valami igazán fenntartható életmódot szeretnék kialakítani. Éppen ezért nálam nem fogsz találkozni elvakultan követett trendekkel, divat diétákkal és nem foglak kezdőként heti 7 nehéz súlyzós edzésre bevágni, csak mert ettől lesz gyors az eredmény.
Alakítsunk ki lépésről lépésre egy olyan keretrendszert, amelyben a szokásokat nem azért követed, mert XY azt mondta, hanem mert megértetted a lényegét, teljesíthetőnek tartod és mert a személyiséged részévé váltak. Az egészséges, saját magát szerető és magáról szeretettel gondoskodó, tudatos személyiséged részévé!
Ezen az úton szeretnélek segíteni téged, ennek a folyamatnak pedig egy szerintem egészen elviselhető mellékhatásaként életed legjobb formájába hozlak kívül-belül. Remélem nem gond!

MIBEN TUDOK SEGÍTENI ?

Életmód

Foglalj időpontot konzultációra és állítsuk fel az új egészséges szokásaidat!

Táplálkozás

Olvasd el a táplálkozás kézikönyvemet és nézd meg a hamarosan elérhető receptgyűjteményemet!

Edzés

Foglalj időpontot online edzésre vagy állítsunk össze Neked egy személyre szabott edzéstervet!

Motiváció

Elakadtál az életmód váltásban? Beszéljünk a céljaidról és motivációs trükkökről, amit segítenek az úton tartani!

hu_HUHU_HU