Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)


Bevezetés

Ez az Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: „ÁSZF”) az alábbiak szerint szabályozza a weboldalamon (a továbbiakban: „Oldal”) történő vásárlásokat és szolgáltatások igénybevételét. Kérlek, olvasd el figyelmesen ezt az ÁSZF-et, mielőtt vásárolsz vagy szolgáltatásokat veszel igénybe.

Szolgáltatói információk

Szolgáltató neve: Szomor Dorka Judit

Székhely: 8000, Székesfehérvár Várkötút 4.

E-mail: [email protected]

Vásárlás és fizetés

A weboldalamon keresztül lehetőséged van különböző digitális termékek vásárlására. A vásárlás során a fizetés Stripe fizetési rendszeren keresztül történik. Kérlek, vedd figyelembe, hogy minden tranzakció során a megfelelő adatvédelmi intézkedések biztosítják a biztonságos fizetést.

Szolgáltatások

A weboldalamon keresztül szolgáltatásokat is nyújtok, például kozultációs és edzésterv írás lehetőségeket, ehhez az időpontfoglalást a Calendly segítségével oldom meg. A szolgáltatások igénybevételének részleteiről, feltételeiről és díjairól részletes információkat találsz az Oldalon.

Adatvédelem és adatkezelés

Az adatvédelemmel kapcsolatos kérdésekről és az általam alkalmazott adatkezelési gyakorlatról részletes információkat találsz az Adatvédelmi Nyilatkozatban.

Jogi felelősség

Szolgáltatóként minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy pontos és pontos információkat nyújtsak az Oldalon található termékekről és szolgáltatásokról. Azonban nem vállalok felelősséget az esetleges téves információkért vagy a termékek vagy szolgáltatások helytelen használatából adódó károkért.

Jogi nyilatkozat

Az Oldal tartalmazhat linkeket harmadik fél weboldalaira, melyekre nincs közvetlen kontrollom. Nem vállalok felelősséget az ilyen harmadik fél weboldalak tartalmáért vagy tevékenységéért.

Vitarendezés

Az esetleges vitás ügyeket igyekszem barátságos és konszenzusra törekvő módon rendezni. Ha bármilyen probléma vagy vita merül fel, kérlek, lépj kapcsolatba velem a fent megadott elérhetőségeken.

Módosítások

Fenntartom a jogot, hogy bármikor módosítsam vagy frissítsem ezt az ÁSZF-et. A módosított ÁSZF a változtatások közzétételét követően lép érvénybe.

Váráslástól való elállás

 

A vásárlás után digitálisan kiküldött termékek esetében vásárlástól való elállásra nincs lehetőség. A konzultációkat és időpont foglalások már kifizetett árát csak abban az esetben tudom visszatéríteni, ha a visszamondás az esemény megkezdése előtt legalább 24 órával történik. A már átadott, kiküldött termékek esetében (pl. edzéstervek) lemondásra szintén nincs lehetőség. 

Kérlek, vedd figyelembe, hogy az ÁSZF a weboldalam használatával és a vásárlások vagy szolgáltatások igénybevételével elfogadott feltételeket jelenti.hu_HUHU_HU